Κλιματισμός

Μονόδρομος για την οικονομία και την θέρμανση τα υψηλής απόδοσης κλιμαστικά MITSUBISHI τεχνολογία inverter.
Mitsubishi Electric
R32

MSZ-LN

Κλιματιστική μονάδα τοίχου, με νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, βραβευμένο για τον πολυτελή σχεδιασμό του, σε ξεχωριστά χρώματα (φυσικό λευκό, ρουμπινί, μαύρο) για να ταιριάζει σε χώρους κάθε αισθητικής. Συνδυάζεται με συστήματα multi-split R32.
Mitsumbishi Κλιματιστικά
Mitsubishi Electric
R32

MSZ-AP

Κλιματιστική μονάδα τοίχου, με νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, συμπαγής , με υψηλή απόδοση και βελτιωμένη λειτουργία άνεσης. Συνδυάζεται με συστήματα multi-split R32.
Mitsubishi Electric
R32

MSZ-EF

Κλιματιστικό μηχάνημα τοίχου, εξαιρετικά κομψού και ποιοτικού σχεδιασμού, συμπαγές, σε δύο χρωματισμούς (λευκό, ασημί). Ταιριάζει σε όλους τους χώρους μοντέρνας αισθητικής. Συνδυάζεται και με συστήματα multi-split.
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES
DIAMOND SERIES

SRK-ZR-W

Δραστικές αλλαγές στο σχεδιασμό και μηχανολογικές εξελίξεις έχουν επιφέρει τεράστια βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES
PREMIUM SERIES

SRK-ZS-W

Ενοποίηση του σχεδιασμού των σειρών ZSX και ZS. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό χρώμα μεταξύ τριών επιλογών.
Toshiba

HAORI

Κομψότητα πέρα από τα όρια. Υψηλή αισθητική και κορυφαία Ιαπωνική τεχνολογία μαζί. Το νέο κλιματιστικό HAORI διαθέτει υφασμάτινη επένδυση σε ποικιλία χρωμάτων, για να ταιριάξει ιδανικά με τα υπόλοιπα στοιχεία διακόσμησης του χώρου σας.
Toshiba

SHORAI Premium

Ο κομψός σχεδιασμός του SHORAI Premium και τα υψηλότερα πρότυπα στην αποδοτικότητα και την άνεση, μεγιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εσωτερικού αέρα.
Carrier

Platinum

Εξαιρετική απόδοση και υψηλή τεχνολογία. Παράγοντες απόδοσης: ψύξη (SEER) έως 9,3 και θέρμανση (SCOP) έως 6,2 για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ενεργειακή ετικέτα A+++ σε ψύξη και θέρμανση.
Carrier

Infinity “Supreme”

Τεχνολογία inverter, πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και υψηλή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου.