Αποστολή μας

Οι υπηρεσίες μας, με συνέπεια και ποιότητα, στοχεύουν σε αποτελεσματικές λύσεις που θα σας εξοικονομήσουν χρήμα και χρόνο.

Στόχοι μας

  • Συνέπεια στις προσδοκίες σας.

  • Ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  • Εγγύηση καλής λειτουργίας και άρτιας υποστήριξης.

  • Άμεση ανταπόκριση χωρίς καθυστερήσεις για την επίλυση προβλημάτων.

  • Συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο.

Εμπειρία

Συστήματα κλιματισμού ( 21 χρόνια )
Αντιπροσώπευση MITSIBISHI ELECTRIC και HEAVY ( 20 χρόνια )
Αποκλειστική διάθεση SANYO - AIR COOL - Electra ( 4 χρόνια )

Προσέχουμε την λεπτομέρεια

Σε όλα τα χρόνια δράσης μας, προτέρημα και επιδίωξη είναι να δίνουμε βάση στις λεπτομέρειες κάθε εργασίας.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, με τις δικές τις προκλήσεις και απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα των εργασιών μας όμως δικαιώνει τους πελάτες μας για την επιλογή τους να μας προτιμήσουν και εμάς για την βάση που δίνουμε στην λεπτομέρεια.

Στις αρχές του 1995 με έδρα την Ηγουμενίτσα, δημιουργήθηκε η ατομική μου επιχείρηση με αντικείμενο την πώληση, εγκατάσταση και επισκευή μηχανημάτων κλιματισμού και εξαερισμού.

store-768x576

Στα πλαίσια της συνεργασίας και με στόχο την συνεχή ενημέρωση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε πάντα ενεργοί στα τεχνικά σεμινάρια που αφορούν τα συστήματα Κλιματισμού – Θέρμανσης – Ηλιακά.

Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας

Από το έτος έναρξης της επιχείρησης και μέχρι το 1999, είχαμε την αποκλειστική διάθεση και αντιπροσώπευση των μηχανημάτων SANYO – Air Cool – ELECRTA, όπως και το Service τους.

Από το 1996 έως και σήμερα ανήκουμε στο δίκτυο των συνεργατών της κεντρικής αντιπροσωπείας των εργοστασίων κλιματισμού  MITSUBISHI ELECTRIC  και MITSUBISHI HEAVY, ως αντιπρόσωποι και επίσημο service για τον Νομό Θεσπρωτίας.